SUSHI TO GO TAPOLEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2667 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi to Go Tapolee. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 20:48 De bestelling is nooit bezorgd, want na contact te hebben opgenomen met het restaurant heb ik het zelf opgehaald. De tip was ook al overgemaakt. Thuisbezorgd geeft aan dat ik de bezorgkosten en tip kwijt ben omdat de bestelling niet is geannuleerd.
1 jun 2024 om 10:47 Lekker en snel bezorgd, as usual!
21 mei 2024 om 22:57 Smaakt naar zeep, zeer matige sushi.
4 mei 2024 om 20:59 Kwam veel te vroeg dan zelf aangegeven. Verder vond ik het dit keer echt niet lekker, jammer!
25 apr 2024 om 14:25 De bestelling werd na bijna 120 minuten geleverd. Qua kwaliteit viel het behoorlijk tegen: pokebowl met veel rijst en veel mayonaise.
19 apr 2024 om 23:17 Order went to wrong address so I don’t get it
13 apr 2024 om 21:33 The sushi was more rice that anything, but the bowl of fried rice was good
10 apr 2024 om 23:11 Lekker, vers en mooi gerold. Altijd goed hier!
9 apr 2024 om 7:31 Goed, op tijd precies
7 apr 2024 om 10:10 Lekkere sushi, mooi gerold. Al vaker hier gehaald, echt een aanrader!
29 mrt 2024 om 19:08 Altijd goeie sushi , ben blij dat we op ons nieuwe adres nog steeds kunnen bestellen !
22 mrt 2024 om 20:10 Mijn bestelling werd ruim 1,5 uur later bezorgd dan aangegeven tijdstip. Belachelijk!